divendres

dels mestres




Angelina: Hem fet de papes, metges, psicòlegs,estilistes, ....però ho hem fet de tot cor perquè els estimem molt.

Joana: Ens ho hem passat pipa fent fotos, escrivint-vos missatges i sobretot llegint els vostres comentaris.....no en perdeu el costum, a la web hi ha més blogs.

Pere: Els matins són molt durs, les nits massa llargues i els dies .........però un somriure de mainada bé s'ho val!

Mª Àngels: Els anys ens pesen,però l'esperit es manté jove, i sempre estem a punt per jugar, ballar i animar als vostres fills.

Marina:Fa dos dies que aquests mestres m'ajudaven a fer la meva motxilla...Les colònies des de l'altra banda són tota una altra experiència.



Premeu el play per escoltar el missatge

4 comentaris:

carla ha dit...

QUE ALEGRIA VERLOS ASI TAN CONTENTOS, NO NOS QUEDA MAS QUE AGRADECERLES A TODOS POR FORMAR PARTE DE LA VIDA DE NUESTROS HIJOS DE ESTA MANERA, Y FELICITARLOS PORQUE REALMENTE SE LO HAN CURRADO, Y ESTE BLOG ES FANTASTICO, GRACIAS POR TODO Y AHORA A DESCANSAR.BESOS FLIA CAETANO

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats als professors i els monitors de la casa de colònies per aquest blog, i per les fotos tant maques i ben fetes, que ens heu regalat.
Ha set una feinada extra que els pares us agraïm. Hem estat molt ben informats i hem pogut veure com qui diu en directe, el que han disfrutat.

Ara a descansar.

Gràcies.

Hèctor i pares d'en Gerard.

Marc, Judit i Pere ha dit...

Moltes felicitats a tots els professors ,les colònies genials tots s`ho han passat pipa i poguer disfrutar d'aquestes fotos ens han fet compartir,moltes gràcies.

Anònim ha dit...

ma agradat molt aquet misatge es molt guai!!


júlia orri