dijous

El ball

... i per fi el gran ball, l'activitat més esperada....amb maquillatge i look "discoteru"....que marxosos....soparAquí fins i tot la verdura és bona!!!!!

LA MILLOR CARA DE LES COLÒNIES

....i plou

Sí , plou, però a nosaltres no ens afecta gens...estem com turronets dins la casa, ens ho passem pipa i ara mateix està sortint el sol solet!
Ni el temps ens aigualeix les colònies.


Ara hem de berenar, perquè de gana no ens en falta.
Properes notícies a partir de les 23:00!

menú

Dinar, macarrons de la Sumpta (insuperables!) , peix arrebossat i macedònia.
Quina bona pinta!


LA IMAGINACIÓ AL PODER

...i el temps està disposat a fer-nos la guitza, però no podrà! Els monitors han preparat un munt de proves per fer per dins la casa. Clavells de paper, voleibol amb esclops, tir amb arc, un joc de l'aigua,maquillatges,joc del tacte...........amb imaginació, no hi ha pluja que espatlli res!

Esmorzar
"L'esmorzar és el millor de les colònies"

Llet freda o calenta, nesquik, cereals, suc de pinya, de taronja, magdalenes, mantega, melmelada,pa torrat, oli i sal!!!!!!!!

SERVEI A LA CARTA


BON DIA

Bon dia...a tots els pares i mares que seguiu les nostres colònies. Aquesta nit tothom ha dormit al seu llit....TOTHOM....això és molt bo. Hi ha molts nens i nenes que avui s'han despertat un xic més grans.
Això sí , tot té un preu: el conte del Castell d'iràs i no en tornaràs ( que és més llarg que un dia sense pa) , un massatge al peu, un crit ben donat, un petonet a la galta, unes paraules dolces a cau d'orella..... i a dormir com soquets, i molts ronquets!!!!
Fins i tot han passat els angelets, l'Enric en pot donar fe.
Mireu quina cara de BON DIA que fan: