dijous

Angelets...

Cinquanta angelets i CINC dimoniets! ;-D


A ballar!





I per fi l'esperada discoteca. I només de començar hem dedicat un ball a l'Angelina que sempre les encetava amb les seves ballades.



I aquest any amb "barra lliure" de patates, i refresc.....que súper-mega-guai !

Amb botes d'aigua

No sigueu malpensats...ens hem posat les botes per anar a la riera. No fa sol, però fa bo, i hem pogut fer uns raids genials, i els hem fet navegar per la riera. També hem pogut rastrejar i buscar quins animalons hi podem trobar....i ens hem mullat....les botes!!! Que per això les hem portat. I ara estem a dins la casa calentons com torronets i llegint tot el què tenim en el nostre blog de colònies.


nyam, nyam,bon profit.

I avui per dinar cigrons , tall arrebossat i macedonia... i una celebració molt especial: avui és Sant Abel.

Bon dia

Bon dia i bon son....pels que han dormit!
Bon dia, allò que es diu un bon dia...no gaire, però tot ens va molt bé. Just quan les campanes de l'església tocaven les set, s'han sentit les primeres rialles ... perquè a colònies tothom es desperta rient....o poder tothom no!
Però com que " a quien madruga Dios le ayuda" ,està tapat , però no plou i això vol dir que hem pogut fer la descoberta del poble de Sant Pere de Torelló, com teníem previst. Hem fet enquestes, hem visitat la biblioteca, l'escola del poble , hem enviat una postal i un correu elèctrònic a l'escola per comprovar que això de les noves tecnologies és molt i molt ràpid.....i hem fet moltíssimes coses més , tot voltant pels carrers.

Ens agradria saber si a l'escola ha arribat cap correu, ens ho fareu saber?....gràcies :-D