divendres

dels mestres




Angelina: Hem fet de papes, metges, psicòlegs,estilistes, ....però ho hem fet de tot cor perquè els estimem molt.

Joana: Ens ho hem passat pipa fent fotos, escrivint-vos missatges i sobretot llegint els vostres comentaris.....no en perdeu el costum, a la web hi ha més blogs.

Pere: Els matins són molt durs, les nits massa llargues i els dies .........però un somriure de mainada bé s'ho val!

Mª Àngels: Els anys ens pesen,però l'esperit es manté jove, i sempre estem a punt per jugar, ballar i animar als vostres fills.

Marina:Fa dos dies que aquests mestres m'ajudaven a fer la meva motxilla...Les colònies des de l'altra banda són tota una altra experiència.



Premeu el play per escoltar el missatge

Esmorzar



Xocolata desfeta i coca de Sant Pere....."És ben raro, no m'agrada la xocolata i avui me l'he acabada tota! Aquí tot és molt bo."(paraules textuals del Jordi de 1r)



Per molts anys Núria!

La prova final

Com aconseguir que tot el què ha sortit de les motxilles hi torni a entrar......................
.........hem suat la cansalada!!!

De vegades no tot el què ha sortit, torna a entrar a la mateixa motxilla. Si trobeu mitxons, calçotets,llençols, o altres complements "colonieros" , retorneu-los després de vacances. Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Somniant amb angelets

O somniant amb "gamussinos", uns éssers FANTÀSTICS que les nits de colònies, després d'haver treballat més de 36 hores seguides, encara tenen HUMOR i FORÇA per decorar les panxes, nassos, galtes, esquenes.....de tots els nens i nenes que, per fi, estan dormint plàcidament.
Alguns d'aquests nens angelicals, quan dormen no ho són gaire, i de vegades la integritat física dels "pobres" gamussinos perilla.
(Nota pels pares i mares: a partir de les 2 de la matinada és l'hora ideal per repassar les taules de multiplicar, se les saben millor que a la classe....demostrat científicament pels gamussinos)